Loading
Beste Prijs Garantie

HUWELIJKSREIS EN VERJAARDAG

CHECK-IN
VOLWASSENEN
JAAR
CHECK-OUT
KIND
JAAR
INCHECKDATUM
INCHECKDATUM UITCHECKDATUM
VOLWASSENEN
JAAR
JAAR
KIND
 
HUWELIJKSREIS EN VERJAARDAG

HUWELIJKSREIS EN VERJAARDAG

Wij helpen met een speciale en romantische kamer, die een relatie heeft van  "een eindeloze liefde", om de gelukkige echtparen te laten beginnen met hun nieuw leven en om de echtparen van het jaarfeest hun gedachtenissen te laten hernieuwen. U zult verrast worden met de kleine verrassingen en de details tijdens uw verblijf. Bij Hillside Beach Club is alles zo ontworpen dat wat u nodig heeft om van uw samenzijn te laten genieten volgens uw behoeften. U kunt doorgaan met uw vieringen met onze traktaties van champagne en chocolade en u kunt deelnemen aan georganiseerde evenementen als onze speciale VIP gasten.
U kunt genieten van de zon en de zee bij "Silent Beach” en “Serenity Beach" dat Speciaal voor de Volwassenen is of uzelf laten ontspannen aan de Sanda Spa sfeer met een speciale behandeling voor de koppels.

U kunt ’s avonds een onvergetelijke diner ervaren in het maanlicht bij het Pasha on the Bay restaurant (reserveren verplicht). U kunt het hele seizoen profiteren van de speciale kortingen die Hillside Beach Club aan koppels van een huwelijksreis ekoppels van een huwelijksreis koppels van een huwelijksreis.

Press    |    Contact    |    Carrières    |    Privacybeleid    |    Business Partners