Loading
Carrières

CULTUUR EN NATUUR

CHECK-IN
VOLWASSENEN
JAAR
CHECK-OUT
KIND
JAAR
INCHECKDATUM
INCHECKDATUM UITCHECKDATUM
VOLWASSENEN
JAAR
JAAR
KIND
 

CULTUUR EN NATUUR

Ontdek een van de meest mysterieuze mijlpalen van de geschiedenis van Anatolië, de Lycische beschaving, met onze professionele gids en breng een nieuwe dimensie toe aan uw vakantie. Tijdens uw tour kunt u uzelf laten meegaan in de Turkse cultuur met veel verhalen, folklore en legendes en u kunt enkele van de meest prachtige 's werelds oude monumenten en adembenemende natuur ontdekken.

 • Kaya Dorp
  Kaya Dorp was ooit een levendige commerciële plaats die ook wel "Vriendschap en Vrede Dorp" werd benoemd en werd herkend als de ontmoetingsplaats van de regionale culturen en religie. De stenen gebouwen die in de heuvels van rotsen en stenen zijn gebouwd en die zich uitbreiden tot de horizon, zijn versierd met mozaïeken waarbij u verrast zult worden van de vakkundigheid van het ingenieurschap.
 • Ölūdeniz
  Dat is één van de meest gefotografeerde stranden aan de Middellandse Zee. De blauwe lagune van Ölüdeniz heeft een diepte van 40 meter en deze afgelegen baai strekt zich uit langs de grote gouden zandstrand. De lagune met een Blauwe Vlag is een gebied dat nationaal beschermd is en waar bebouwing is verboden. Deze lagune is ook beroemd om zijn opvallende kleuren van turkoois en aquamarijn, en wordt vaak gepresenteerd als een van 's werelds top vijf strand. Met paragliding kunt u een hoogte vanaf de rand van de zee bereiken en u kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de berg Babadag.
 • Tlos en Saklıkent
  Een van de belangrijkste religieuze centra van de Lycische regio en de oudste stad Tlos staat bekend als het huis van Bellerophon en Pagasus in de mythologie. Tlos is omgegeven door granaatappel bomen en weiden en daar zijn een akropolis en steile hellingen te vinden waarop rotsachtige gezichten en graven als tempel tombes zijn geplaatst. Dit is de tweede langste bosporus van Europa met zijn 20-kilometer lengte en gevormde hoge muren. Hier kunt wandelingen doen of een bezoek plegen naar kuuroorden.
 • Xanthos
  Xanthos is een UNESCO World Heritage Site en is een stad die bekend staat als een stad die zijn mensen heeft gedood en eigen akropolis heeft vernietigt om deze niet in handen van het Perzische Rijk te laten komen. Dit gebied is een schat die niet opgeëist is en bestaande uit oude monumenten, graven en architecturale verwezenlijkingen; ieder steen heeft een eigen verhaal. Deze mythen kunt u beluisteren van onze gids.
 • Pınara
  De oude stad Pınara is de plek waar de eerste schoonheidswedstrijd is gehouden in Anatolië en beschikt van een hartvormige tempel gewijd aan Aphrodite. Tussen de andere prachtige ruïnes staan tempels, koningsgraven, de acropolis, het theater, het Odeon, de Agora en de kerk.
 • Patara
  Patara is één van de mooiste plaatsen in de regio die ooit een levendige havenstad is geweest. Volgens de geruchten is dit de geboorteplaats van Apollo geweest en zijn grote strand van 18-kilometer is de belangrijkste plaats van Patara. Door opgravingen in de oude stad die begraven is onder het zand, worden de prachtige stenenwerken onthuld die hun onmetelijkheid nog hebben behouden.
 • Kalkan and Kaş
  Ontdek de twee mooiste en meest ongerepte badplaatsen vol met duik en outdoor activiteiten van oude Lycia. U zult zich thuis voelen tussen de groene natuur en de Middellandse Zee, gecombineerd met de traditionele Turkse gastvrijheid, prachtige architectuur en de lokale winkels.
 • Kadyanda en Üzümlü
  De oude stad van Lydia, Kadyanda bevindt zich 900 meter boven de zee en heeft de buitengewone uitzicht van de oude ruïnes die binnen de Fethiye regio te vinden zijn en die door de Turkse en Griekse naties zijn achtergelaten. Ontdek de graven die met fijne reliëfs verwerkt zijn, de stadsmuren, het stadion, de tempels, de bogen en andere Romeinse gebouwen. Deze uitstekende informatieve tour over de archeologie van de regio eindigen wij met Üzümlü, de plaats die bekend is met zijn geweven stoffen en heerlijke wijnen.
 • Myra en Kekova
  Als u dichtbij Myra komt, zult u versteld slaan over de graven die boven de heuvels uitgehouwen zijn. Deze heuvels zijn boven de grootste oude amfitheater die binnen Lycia te zien is. St. Nicolaaskerk is ooit een populair bedevaartsoord centrum in Anatolië geweest en wordt aangeduid als de derde belangrijkste Byzantijnse gebouw. Kekova is één van de meest schilderachtige plekjes in Turkije die tevens de onderwater gezonken stad Simena binnen zijn grenzen heeft. Daarnaast is het dorp Kaleköy dat een charmante vissersdorpje is waarin de gebouwen met de schaduw van een kasteel in goede status elkaar raken met het oude en middeleeuwse structuren, ook binnen dit gebied te vinden. Dit is de geboorteplaats van St. Nicolaas.
 • Dalyan en Blauwe Krabben
  Neem een vaartocht op de zee met een uitzicht op de kust van de Middellandse Zee zoals moerassen en de oude ruïnes. Als u naar Turkse Rivièra stad Dalyan komt, zullen de lokale vissersboten ons ophalen en zullen wij de beroemde blauwe krabben van de regio gaan proeven.
 • Dalyan Kaunos en Caretta Caretta schildpadden
  Ontdek de wereld wonderen met een ontspannende en een rijke boottocht de beroemde Caretta Caretta zeeschildpadden in Dalyan en de adembenemende Iztuzu strand van 4 km lang, tot Köyceğiz meer. Dalyan is één van de laatste bochten van het paradijs omringd door dennenbossen en katoenvelden in Turkije, deze is een plaats die nationaal beschermd wordt met zijn ongerepte natuurlijke schoonheid. Dalyan is het huis van de Caretta Caretta schildpadden die gemakkelijk te herkennen zijn aan hun grote hoofden en roodbruine schelpen. Deze bedreigde dieren paren in de wateren van Dalyan met elkaar en tussen de maanden mei tot september leggen ze hun eieren in Iztuzu strand. De Kaunos, oude ruïnes uit jaren 8 voor Christus en het opvallende Romaanse amfitheater dat geschikt is voor 5.000 mensen zijn de belangrijkste plaatsen. Köyceğiz is een ruim en rustig meer dat tevens voor een charmant dorp met dezelfde naam, thuishaven is en u kunt een modderbad nemen in Sultaniye Kaplıcaları die bekend is met dat goed is voor algemene gezondheid en de schoonheid van de huid.
 • Efeze
  Efeze is één van 's werelds beste bewaarde historische steden en de buitengewone Tempel van Artemis en is één van de zeven wereldwonderen van de Oude Wereld. Efeze is één van de meest belangrijkste oude beschavingen uit de jaren 3 voor Christus. Gedurende vele jaren was deze de tweede grootste stad van het Romeinse Rijk en kwam als status meteen na de hoofdstad. Efeze is de thuisbasis van één van de zeven kerken van Azië die genoemd wordt in het Boek van de Openbaring en er wordt verteld dat het Evangelie van Johannes hier is geschreven.
 • Pamukkale
  De opmerkelijke ruïnes van de antieke stad Hierapolis zijn één van de UNESCO World Heritage Sites en de mensen gaan al meer dan 14 000 jaar naar de thermae van Pamukkale. Pamukkale bevat travertijn terrassen die in de vorm van een kasteel zijn en stalactieten, geulen en watervallen die uitzonderlijke vormen hebben. Het bubbelige water waar u gedurende het hele jaar in kunt, staat bekend als een goed water voor uw ogen en het huid en met de therapeutische kenmerken voor reuma en astma.

Press    |    Contact    |    Carrières    |    Privacybeleid    |    Business Partners