Loading
Bars

BARS

CHECK-IN
VOLWASSENEN
JAAR
CHECK-OUT
KIND
JAAR
INCHECKDATUM
INCHECKDATUM UITCHECKDATUM
VOLWASSENEN
JAAR
JAAR
KIND
 

POOL BAR

Koel af met een rijke selectie aan dranken bij de Pool Bar gelegen in het hart van Hillside Beach Club. De setting van de zitmeubelen en het interieur in caféstijl van de Pool Bar is ideaal om de dag door met uw vrienden te brengen en met uw familie in comfortabele stoelen te ontspannen of van de levende sfeer te genieten van de lange zomeravonden.

BEACH BAR

U kunt genieten van een kleurrijke cocktail of van uw favoriete drankje op uw ligstoel onder de gouden kleur van de zon aan de Beach Bar... Het amusement op deze frisse plaats, die een terras stijl met comfortabele zithoeken heeft, gaat na zonsondergang ook door.

Leer Meer

PASHA ON THE BAY BAR

Onze meest populaire entertainment plek na zonsondergang ...

Laat uzelf over aan het ritme van de muziek bij Pasha on the Bay en geniet hiervan.

U kunt plaats nemen rond het vuur onder de sterren op het strand om leuke gesprekken te voeren of op de dansvloer waar u naar hartelust kunt dansen op uw favoriete nummers

Leer Meer

ABACCO BAR

Abacco Bar is een magische plek om tijd door te brengen met romantische kaarslichten en u kunt daar privé plaatsen voor twee personen vinden. Kies uw favoriete drankje uit onze uitgebreide dranken menu en geniet van deze gezellige hoek.

Leer Meer

SERENITY BAR

Serenity Bar is opgezet op een afgelegen hoek van de adembenemende baai die alleen voor volwassen geschikt is en daar kunt u genieten op uw ligstoel. U kunt uw gekoelde dranken, vers fruiten sap, koffie of thee consumeren tijdens het ontspannen in een hangmat.

Leer Meer
Press    |    Contact    |    Carrières    |    Privacybeleid    |    Business Partners