Loading
Restaurants

RESTAURANTS

CHECK-IN
VOLWASSENEN
JAAR
CHECK-OUT
KIND
JAAR
INCHECKDATUM
INCHECKDATUM UITCHECKDATUM
VOLWASSENEN
JAAR
JAAR
KIND
 

HOOFD RESTAURANT

U kunt een brede verscheidenheid aan spectaculaire internationale en lokale gerechten die geserveerd worden door onze chef-koks ontdekken in het Hoofd Restaurant die de mogelijkheid biedt om binnen of buiten te zitten.

Ontbijt, lunch en diner worden als open buffet aangeboden. Tevens zijn er ook à la minute stations waar de meest favoriete wereld gerechten vers worden bereid.

Leer Meer

PASHA ON THE BAY RESTAURANT

Pasha on the Bay Restaurant dat een uitzicht heeft op de adembenemende uitzichten van de baai, biedt een perfecte sfeer voor een romantische avond.

De a la carte lokale gerechten en mediterrane gerechten worden exclusief voor volwassenen en voor onze gasten ouder dan 12 jaar speciaal geserveerd.

Voor mensen die ervoor kiezen om een late start te maken van de dag, wordt iedere ochtend een licht ontbijt geserveerd in de Pasha.

Leer Meer

BEACH BAR & RESTAURANT

Beach Bar & Restaurant biedt voor in de middag een heerlijke snack bar en een barbecue hoek. ’s Avonds biedt het Restaurant in de open lucht en rustige omgeving onder de sterren heerlijk gerechten uit de authentieke Italiaanse keuken met lokale en internationale wijnen.

Leer Meer
Press    |    Contact    |    Carrières    |    Privacybeleid    |    Business Partners