Loading
Onze Ligging

ONZE LIGGING

CHECK-IN
VOLWASSENEN
JAAR
CHECK-OUT
KIND
JAAR
INCHECKDATUM
INCHECKDATUM UITCHECKDATUM
VOLWASSENEN
JAAR
JAAR
KIND
 
FETHİYE

FETHİYE

Hillside Beach Club lokaliseert zich in Fethiye, één van de steden van de Middellandse Zeekust van Turkije. Het is 55 km (ongeveer 60min) ver van de internationale luchthaven Dalaman en zit op een afstand van 4 km van het centrum van de stad.

Fethiye is een toeristische plaats met prachtige natuur en historische plaatsen en bevindt zich op een afgelegen baai dat een natuurlijke jachthaven bezaaid met eilanden vormt. Als een typisch dorpje aan de zee, zijn er veel van winkels, cafes en restaurants die open zijn tot na middernacht, waar de verkoop van elk soort voedsel van vers gevangen vis tot aan kebab, van pizza tot wereldkeuken gebeurt.

OMGEVING

Naast het hebben van prachtige stranden is Fethiye de perfecte plek voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de mythologie.

De mysteries van de oude mythologie van de goden bestaan nog steeds in de verre grotten en baaien van de Golf van Fethiye. De meest populaire zijn de tempels van muziek, poëzie, epidemie, profetie, zon, geneeskunde, god van het licht en kennis Apollo en de jacht, bos, heuvel, en de maan godin Artemis.

Leer Meer
Press    |    Contact    |    Carrières    |    Privacybeleid    |    Business Partners